Підприємці з Шолом-Алейхема звернулися до дрогобичан та влади (ВІДЕО)

Підприємці, які продавали овочі та фрукти на вулиці Шолом-Алейхема, звернулися до дрогобичан. У відеозверненні представили свою позицію та розповіли на яких умовах вони переїхали на нове місце, поблизу Парку новонароджених.

Кажуть, що не варто їх звинувачувати в усіх бідах, мовляв, центр Дрогобича був брудний від їхньої діяльності. Це не так.

На новому місці, поруч з Парком Новонароджених, обіцяють дотримуватися чистоти та слідкувати за порядком. Нові місця будуть зручним і для заїзду власними авто, і для піших покупців.

Закликають владу дотримуватися усіх зобов’язань, які були дані напередодні, що дозволило розпочати ремонт вулиці Шолом — Алейхема. Також закликають чиновників закінчити облаштування нового майданчика у вказані терміни, адже треба облаштувати заїзд, тротуар і огородити територію.
Детальніше у відео.

***

Нагадаємо, що у Дрогобичі ведуться роботи з ремонту вулиці Шолом-Алейхема. Розпочаті ремонтні роботи викликали спротив у підприємців, які тут працювали.

Міська рада рапортує, що для торговців облаштують торговий майданчик на вулиці Володимира Великого, поблизу парку Новонароджених, а підприємцям, які торгували з шансів запропоновано перейти на промисловий ринок на Пилипа Орлика.

На вулиці Шолом – Алейхема вже розпочалися роботи, проте ще не відомо, що там саме буде – парковка чи пішохідна зона.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

One Reply to “Підприємці з Шолом-Алейхема звернулися до дрогобичан та влади (ВІДЕО)”

  1. Тато Віктора Павліка сказав:

    а шо то там Віктор Павлік робе на 2:00 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top