Дрогобич без “шансів”. На вулиці Шолом-Алейхема тривають демонтажні роботи (ВІДЕО)

“Велике переселення” мікроавтобусів з фруктами/овочами та “шансів” з вулиці Шолом-Алейхема триває! Сьогодні знову так само, як і вчора, тут відбуваються роботи.

Знову були представники влади та підприємці, які між собою сперечалися. Була й поліція, яка за цим усім спостерігала.

ВІДЕО БЕЗ КОМЕНТАРІВ:

Нагадаємо, що у Дрогобичі ведуться роботи з ремонту вулиці Шолом-Алейхема. Розпочаті ремонтні роботи викликали спротив у підприємців, які тут працювали.

Міська рада рапортує, що для торговців облаштують торговий майданчик на вулиці Володимира Великого, поблизу парку Новонароджених, а підприємцям, які торгували з шансів запропоновано перейти на промисловий ринок на Пилипа Орлика.

Роботи біля Парку новонароджених тривають і сьогодні.

***

На порталі Prozorro опубліковано звіт про укладений договір з ТзОВ “ЕКОТЕПЛО ДРОГОБИЧ” (#38831396) на суму 1 432 351,00 грн.

Назва тендеру – “Капітальний ремонт дороги по вул. Шолом-Алейхема (від вул. Івана Мазепи до вул. Малий Ринок) в м. Дрогобич Львівської області”.

Стороною у договорі є Департамент міського господарства ДМР (керівник Роман Москалик). На жаль, на порталі Prozorro не опубліковано ні самого договору, ні якоїсь іншої інформації про те, які роботи підрядник буде виконувати на цій вулиці.

Детальніше про ремонт вулиці Шолом-Алейхему, у нашому розслідуванні.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Повне або часткове використання матеріалів ресурсу “ВАРТО — Галицькі Новини” дозволяється лише за умови прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на безпосередню адресу матеріалу на сайті vartonews.com.ua.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top