Дев’ять дипломів за сім років. Українка встановила рекорд за найбільшу кількість освіт

25-річна українка Надія Яворовенко отримала за сім років дев’ять вищих освіт, п’ять в Україні та три у Франції. Дівчина має спеціальності перекладача, правника, менеджера та спеціаліста з готельної справи.

Дівчина каже, що вчитися їй цікаво. Вона переконує, що здобувати освіту в кількох вишах одразу зовсім не складно, якщо професії схожі.

Найбільша підтримка для дівчини від батьків. Вони переконують, що ніколи не ставили за мету кількість отриманих дипломів. Просто підтримували доньку у бажанні вчитись.

В українських вишах Надія Яворовенко навчалась на бюджеті, у Франції рік найдорожчого вишу коштував 300 євро. Українські викладачі вражені її наполегливістю. Вони переконують, що здобування кількох освіт – це вимога сучасності, якщо працівник хоче зацікавити роботодавця.

В Україні гідної зарплатні з жодного отриманого фаху Надії ніхто не пропонував, тому дівчина влаштувалася у французьку юридичну фірму.

Захистивши дев’ятий диплом і отримавши рекорд за найбільшу кількість освіт Надія повертається до Франції. В Україні вона готова працювати також, але за гідну зарплату.

Джерело – Уніан 

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top