Солеварня Дрогобича відмовилась від проведення ТІЦом екскурсій


Про це у Фейсбук повідомив керівник туристично-інформаційного центру Ігор Чава.

«Ми 3 роки розвиваємо туризм в Дрогобичі. У нас є стратегія і розуміння, що робити далі і куди рухатись на наступні 2 роки. Наближається новий період, коли недалекоглядні підприємці керуються короткостроковою наживою, жертвуючи довгостроковою вигодою», – зазначив Чава.

 

Додав, що солеварня є стратегічним туристичним об’єктом міста та області і за неї громаді варто боротися.

«Коли з’явилась інформація про те, що солеварню хочуть забрати, і на її місці побудувати котеджне містечко, ми вирішили доєднатись до груп, які обстоюють історію міста. Було декілька напрямків руху з нашого боку: верхи – депутати і чиновники, бізнес – регіональні підприємці, обговорення збору коштів на викуп, pr – комунікація з пресою і блогерами, щоб отримати охоплення. Рух продовжується і далі».

 

Радник міського голови Олег Дукас зазначив, що це крок до приватизації історичного підприємства.

“Мотив дуже простий. Екскурсії на Солеварню постійно розширюють коло підтримки розвитку заводу як туристичного та культурного об”єкту, також завдяки цьому солеварня постійно перебуває в інформаційному полі ЗМІ. Позбувшись екскурсій адміністрація сільзаводу дещо заглушить це інформаційне поле, а відповідно легше буде керівництву заводу працювати в напрямку приватизації підприємства. Це не є секретом, що адміністрація на чолі з директором та заступником давно уже мають намір створити господарське товариство, яке б прибрало завод собі до рук”.


Стежте за новинами на Telegram-каналі: 
https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top