Новорічні ялинки Дрогобича, Трускавця, Борислава і Стебника. ФОТО

Особливу атмосферу свят у кожному місті створюють головні новорічні ялинки, які вже сяють на центральних площах. Особливого шарму ялинки набувають у вечірню пору, коли вмикають святкову ілюмінацію. Цьогоріч ялинки регіону відрізняються гамою кольорів. У Трускавці – золотиста, Дрогобичі – синя, Бориславі – зелена. Водночас, серед міст Дрогобиччини тільки у Стебнику прибрали живе дерево.

ДРОГОБИЧ

Новорічну красуню відкрили на Миколая. Святкові вогні уже третій рік поспіль голубого кольору. Сяйво ялинки відблискує на будівлях площі Ринок і добре видно з вулиці Мазепи.

ТРУСКАВЕЦЬ

Головну міську ялинку традиційно встановили на Майдані Незалежності. 19 грудня, на Миколая, запалили святкову ілюмінацію. Цьогоріч додали вогнів, перехожі відмічають схожість ялинки з головною красунею Львова. Гама кольорів – у золотистих тонах.

 

БОРИСЛАВ

Ялинку традиційно встановили на центральній площі Франка. Урочисте відкриття відбулось у неділю, 22 грудня. Головна ялинка міста нафтовиків також отримала нову ілюмінацію. Вона сяє зеленою гамою кольорів.

СТЕБНИК

У місті калійників святково прибрали одну з ялинок, котра росте на центральній площі міста. Таким чином, лише у Стебнику серед міст Дрогобиччини головна міська красуня – жива!

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

One Reply to “Новорічні ялинки Дрогобича, Трускавця, Борислава і Стебника. ФОТО”

  1. Наталя сказав:

    Гарна стаття!
    Тільки прошу: голубий – це не українське слово.
    Блакитний!
    Дякую)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top