Працівник Дрогобицького лісгоспу випав з вікна готелю під час відрядження в Німеччині

Результат пошуку зображень за запитом "випав з вікна"Лісничий Лішнянського лісництва ДП «Дрогобицьке лісове господарство» Роман Паленичак вже тиждень перебуває в комі внаслідок падіння з третього поверху готелю одного з містечок Баварії.


Німеччину 42-річний Роман Паленичак відвідував у складі групи лісничих Львівщини, яка відправилася у закордонне відрядження задля обміну досвідом. Директор ДП «Дрогобицьке лісове господарство» Василь Матяшовський розповів ZAXID.NET, що його підлеглий випав з вікна внаслідок нещасного випадку.

«Мій заступник Василь Кінаш був з ним в номері. Роман намагався відчинити вікно, бо в приміщенні було душно. Щоб дотягнутися став на унітаз і пішов донизу», – повідомив обставини нещасного випадку Василь Матяшовський.

Водночас співробітники німецької поліції перевіряють інші можливі версії інциденту.


Лісничого у важкому стані госпіталізували в одну з місцевих лікарень. У нього діагностували численні переломи та розриви внутрішніх органів. Після хірургічних операцій чоловік перебуває у штучній комі. За словами медиків, в такому стані постраждалий перебуватиме ще три тижні. «Дрогобицьке лісове господарство» надає фінансову допомогу постраждалому та його сім’ї, працівники підприємства також розпочали збір коштів на лікування Романа Паленичака.

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews



Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top