Молодіжні табори при Народному домі у Дрогобичі від ГО “Дрогобич-добрий дім”

 

З 03 червня по 28 червня 2019 року Громадська організація “Дрогобич-добрий дім” реалізувала проект “Культурно-мистецькі табори на базі Дрогобицького Народного дому ім. Івана Франка”. Цей проект став переможцем конкурсу соціально-культурних проектів, які  реалізуються за підтримки Дрогобицької міської ради.

В межах даного проекту проведено три зміни табору для трьох вікових категорій дітей: 10-14 червня (12-14 років), 17-21 червня (6-8 років) та  24-28 червня (9-11 років). Для кожної зміни табору складена індивідуальна програма, враховуючи вікові особливості та зацікавлення дітей, організовані зустрічі з ветеранами АТО та обласним депутатом, екскурсії по Дрогобичу, в пожежну частину, майстер-клас з театрального мистецтва, майстерня джазу від Laboratory 102. Особливістю цих таборів було також і вивчення англійської мови під керівництвом п.Галини Зварич, яка зуміла зацікавити дітей до вивчення мови через танці, майстер-класи, пісні, квести та інші методи організації якісного та корисного дозвілля.

Табір тривав з 10.00 до 16.00. Звичайно, що завдяки фінансуванню Дрогобицької міської ради, підтримці Відділу культури та мистецтв ВО ДМР, Дрогобицького народного дому, керівництву та працівникам ДІКЗ “Нагуєвичі” та ТІЦ м. Дрогобич, ми змогли зробити цей табір максимально комфортним та пізнавальним для його учасників: забезпечити дітей смачними та повноцінними обідами, навчальними матеріалами та засобами для проведення майстер-класів, а також провести пізнавальні екскурсії на вежу ратуші, музей ваг, виїзди учасників таборів в ДІКЗ “Нагуєвичі”, під час яких діти дізнались та побачили багато цікавинок нашої історії,  відпочивали на природі, розважались та навчались.

Яскравим завершенням програми табору став ярмарок-магазин, у якому діти змогли обміняти зароблені бали, які давались за знання та поведінку на унікальну валюту “camp coin” та придбати омріяні подарунки.

Дякуємо усім, хто долучився до організації та проведення культурно-мистецьких таборів на базі Дрогобицького Народного дому ім. І.Франка та сподіваємось на співпрацю у наступних проектах, що змінюють наше життя та місто на краще!

 

Підготувала Наталя Копичин

керівник ГО “Дрогобич-добрий дім”

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top