У Києві загинув депутат Дмитро Тимчук

Координатора групи Інформаційний спротив, депутата від Народного фронту, Дмитра Тимчука знайшли мертвим з вогнепальним пораненням. Попередньої робочою версією слідства є те, що Тимчук застрелився під час чищення нагородної зброї – пістолета.

«у себе вдома, під час чищення нагородного пістолета завдав собі смертельного поранення патріот України і мій друг Дмитро Тимчук», – заявив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Правоохоронці не виключають версію вбивства нардепа. Про це заявив голова Нацполіції Сергій Князєв.

“Попередньо вогнепальне поранення голови. Є ряд робочих версій, серед яких можливо нещасний випадок, необережне поводження із вогнепальною зброєю. А також версії кримінального характеру в тому числі будуть розглядатися”, – сказав він.

“В квартирі на момент вчинення правопорушення він був не сам. Тому зараз збираються свідчення громадянки, яка була присутня в цей час в квартирі, а також сусідів”, – додав Князєв.

Дмитро Тимчук військовий експерт і у 2014 році став першим, хто інформував про події в Криму і на Донбасі та почав протистояти російській пропаганді.

 

Cтежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top