Дебати між Порошенком та Зеленським таки відбудуться! Інформація оновлюється

Кандидат в президенти Петро Порошенко погодився взяти участь у дебатах з Володимиром Зеленським 19 квітня о 19:00 на НСК “Олімпійський”, наразі його команда запрошує прихильників на стадіон.

Відповідне повідомлення розміщене на сторінці Порошенко2019 у Facebook.

“Прийди і підтримай Петра Порошенка! Разом переможемо! #CтадіонТакСтадіон”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що дебати розпочнуться о 19:00.

Рамки будуть відкритими на вхід з 16:30, а пропуск на стадіон буде за списками та посвідченнями особи, у зв’язку з чим прихильників Порошенка просять заповнити анкети.

“Якщо ви готові підтримати свого кандидата то заповнюйте анкету і Вам зателефонує хтось з наших волонтерів. Анкета тут. Розглянемо. Допоможемо. До зустрічі!”, – йдеться в повідомленні.

У Порошенка закликали прихильників чинного президента не брати з собою атрибутики спортивних змагань.

“Ніяких фаєрів, дудок, барабанів тощо. Ми йдемо не змагатися хто кого перекричить. Приносьте з собою прапори та символіку у державних кольорах України та Євросоюзу”, – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що для охочих підтримати Порошенка організують безкоштовні автобуси з регіонів.

Напередодні, кандидат у президенти Володимир Зеленський одноосібно оголосив про початок поширення квитків на дебати із президентом України і кандидатом в президенти Петром Порошенком на НСК “Олімпійський”.

Про це Зеленський заявив через відеозапис опублікований в facebook.

“Дебати 2019 19 квітня о 19.00 – вільний доступ. Поширення квитків починається прямо зараз”, – сказав він.

У повідомленні до відеозапису вказується, що доступні безкоштовні квитки у фан-зону в центрі стадіону на сайті: https://debaty2019.org.ua

Як зазначається, на одну людину можна зареєструвати два безкоштовні квитки.

При цьому залишається незрозумілим, чому про поширення квитків оголошує один з кандидатів і чи будуть ці квитки дійсними для проходу на стадіон 19 квітня.

А суспільне?

17 квітня представник штабу Порошенка Олег Медведєв звернувся у ЦВК з проханням внести зміни у положення про порядок проведення дебатів, щоб президент встиг взяти участь у дебатах на НСК “Олімпійський” та на “Суспільному”..

“Оскільки є закон, який вимагає дебатів на “Суспільному”, є відповідні інструкція ЦВК, то сьогодні від імені нашого кандидата його представник у ЦВК Руслан Князевич звертається до ЦВК з клопотанням щодо внесення змін до положення про порядок проведення дебатів”, – сказав він.

Медведєв пояснив, що це роблять для того, щоб змінили час проведення дебатів на “Суспільному” так, щоб президент міг бути присутнім і на стадіоні, і в студії.

“Наш опонент відмовився від будь-якого іншого часу проведення дебатів, які зафіксовані на 20:00 на “Суспільному”, і наполягає, що має бути саме 19:00. Хоча ми так думаємо, що 19 година поставлена спеціально з розрахунку на те, що законослухняний громадянин Порошенко має на 20:00 поїхати на “Суспільне”, і ніби він через це не зміг би взяти участь у дебатах о 19 годині”,сказав Медведєв.

Він додав, що Порошенко “готовий бути і там, і там”.

“Тому, щоб розставити всі крапки над і, ми звертаємося до ЦВК, щоб так сформували вечірній графік, щоб Порошенко міг бути на дебатах на стадіоні з Зеленським і взяти участь у тих дебатах, які передбачені чинним законодавством”, підсумував Медведєв.

Далі буде…

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top