«Олімпійський» не отримував заяву на проведення дебатів Зеленського та Порошенка

Національний спорткомплекс «Олімпійський» не отримував заяву щодо проведення дебатів між кандидатами, на які годиною раніше запросив Порошенка Володимир Зеленський.

Відповідну заяву оприлюднили на сторінці стадіону за годину після звернення Зеленського, зазначивши, що ані офіційних заяв, ані проектів угод на проведення дебатів не отримували.

«Пропозиція одного з кандидатів в президенти провести такі дебати на стадіоні НСК «Олімпійський» в Києві — є його власною ініціативою. Вона не обговорювалася з керівництвом держпідприємства та не узгоджувалася з графіком проведення заходів на стадіоні», — зазначили на сторінці стадіону.

Народна депутатка від партії «Блок Петра Порошенка» Марія Іонова заявила, що президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві. Про це Іонова заявила в ефірі Громадського.

«Тому ми говоримо про ці дебати… Президент Порошенко — європеєць і він на стадіоні не буде зустрічатись, він буде зустрічатись в телестудії, де мають нормально, професійно відбутись дебати… а на стадіон до нього (Зеленського, — ред.) може прийти Павелко (президент Федерації футболу України, — ред.) і зіграти у футбол», — сказала Іонова.

Нагадуємо, що кандидат у президенти шоумен Володимир Зеленський записав звернення, у якому підтвердив готовність дебатувати із діючим президентом Петром Порошенком.

Звернення опублікували в офіційній групі “Команда Зеленського” у Facebook.

“Звертаюся до Петра Порошенка. Ви кличете мене на дебати. Мріяли, що я втечу відморожусь, заховаюсь. Ні. Я це не ви у 2014 році (тоді Порошенко не став дебатувати з Юлією Тимошенко – ред.)”, – сказав він, озвучивши при цьому низку умов.

“Чекаю на вас тут, на НСК “Олімпійський”. Дебати відбудуться перед народом України. Усі канали мають право транслювати дебати наживо, усі журналісти мають право бути присутніми. Кандидати повинні обов’язково пройти експертизу і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів. Країні потрібен здоровий президент”, – заявив Зеленський.

На Facebook-сторінці ЗеКоманди також почали вести зворотний відлік з моменту оприлюднення заяви Зеленського.

Першого квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, які пройдуть у другий тур виборів, узяти участь у дебатах«Суспільне» покликало на теледебати учасників другого туру виборів президента. Ними будуть Зеленський та Порошенко.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top