«Стадіон, так стадіон»: президент Порошенко іде на дебати із Зеленським

Чинний президент Петро Порошенко погодився на озвучені Володимиром Зеленським умови проведення дебатів, зазначивши, що готовий дебатувати на 70-тисячному стадіоні «Олімпійський».

У своїй заяві Порошенко також зазначив, що дебати — це не шоу, а бути президентом і головнокомандувачем — не гра. Їх проводять не задля «видовища», оскільки дебати — «це серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, про цінності, про історичний вектор, про пріоритети, країна не просто обирає, вона довіряє свою долю».

“Бути Президентом та Головнокомандувачем – це не гра і не бажання сподобатися. Це значить нести відповідальність за людей, за країну в середині та на міжнародній арені. І дебати робляться не заради видовища на стадіоні. Це серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, про цінності, про історичний вектор, про пріоритети. Країна не просто обирає, вона довіряє свою долю”, – зазначив у відео Порошенко.

Порошенко вказав, що дебати можна провести на базі Суспільного мовника, оскільки є усталені правила.

«Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на вас, Володимире Олександровичу», — сказав Порошенко.

Відеозаява Порошенка з’явилася у його Twitter за приблизно 9 годин після пропозиції Зеленського провести дебати на «Олімпійському».

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top