Як розмовляти з людьми про важливе? /// Тренінг з комунікації

Тема: “Як розмовляти з людьми про важливе?”
Тренінг з комунікації

Дата: 5 квітня
Початок о 16:00 год.

Локація: Народний дім (перший поверх)

Зоя Казанжи та Світлана Кісільова розкажуть як розробляти ефективні комунікаційні кампанії. Бо коли хочеш врятувати світ, то важливо визначити свою проблему, розуміти хто твоя цільова аудиторія, що і як їм сказати, щоб тебе почули. Розберемо теорію на практиці і поділимось досвідом проведення комунікаційних кампаній.

***

Зоя Казанжи, журналістка та комунікаційниця
У 2004-2005 керувала департаментом зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Центральної виборчої комісії, у 2014-2015 році була радницею голови Одеської ОДА. Провела десятки тренінгів для журналістів та комунікаційників. Була однією з ключових експерток у проекті «Група реформ комунікацій» при Кабінеті Міністрів України у 2015-2016 рр.

Світлана Кісільова, комунікаційниця та соціологиня, директорка агенції E`COMM
У 2014 році долучилась до комунікаційної команди при Кабінеті Міністрів України, де розробляла кампанії із енергоефективності, децентралізації та інформування ВПО та працювала над розробкою реформи урядових комунікацій.
З 2016 року розвиває агенцію громадських комунікацій E`COMM. Магістр соціології, Києво-Могилянська академія. Диплом з PR Королівського інституту зі зв’язків з громадськістю (Великобританія). Стажувалась у Парламенті Канади, пройшла
навчальні програми з комунікацій в університетах Хельсінкі, Мюнхена, Оксфорду.

***

Організовує ГО “Варто Галицькі Новини”

Share this post

One Reply to “Як розмовляти з людьми про важливе? /// Тренінг з комунікації”

  1. Степан сказав:

    Захід буде проводитись нашою мовою :

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top