Двом крадіям з Дрогобича обрано запобіжні заходи/Обкрадали магазини

Ця історія трапилася 9 січня 2018 року.  У Моршині поліція затримал молодиків з Дрогобича, які намагалися пограбувати магазин.

 

«Під час проведення комплексу оперативних заходів у місті Моршин 4 січня близько 1:40 працівники підрозділів кримінальної поліції затримали двох зловмисників під час вчинення крадіжки з місцевого магазину. Згодом поліцейські затримали їхнього спільника», – повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції Львівщини. Як з’ясували правоохоронці, двоє зловмисників, віком 21 та 15 років, пошкодили вікно, проникли у приміщення магазину і викрали алкогольні та тютюнові вироби, а також 1100 грн. Так, один із них залишився на вулиці (стежив, щоб їх не помітили сторонні особи), а інший – через вікно проник у приміщення. Звідти підозрюваний намагався викрасти товари та грошові кошти.
Проте, не зміг довести злочинного наміру до завершення, оскільки спрацювала система охорони.

Затримані – жителі Дрогобича. Згодом поліцейські затримали їхнього спільника, 16-річного жителя Дрогобицького району. Як встановили правоохоронці, загалом вони причетні до 18 крадіжок із проникненням.

“За процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури повідомлено про підозру двом дрогобиччанам (серед яких неповнолітній), у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15 (закінчений замах на злочин), ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана у інше приміщення чи сховище) КК України”, – повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.
Встановлено, що на початку січня 2019 року 22-річний та 15-річний зловмисники вирішили обікрасти продуктовий магазин у Моршині.
Про долю третього затриманого – 16 літнього мешканця Дрогобицього району, поки нічого не відомо.


Довідково: за вчинене законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

 

 

 

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top