У Трускавці відбувся благодійний турнір “Буду жити” в підтримку хворої дівчинки Ангелінки Лунич…

Ми вже розповідали вам історію про Ангеліну Лунич з Підбужа в якої виявили важку недугу – лейкемію.

Дитині терміново потрібна трансплантація кісткового мозку. Лікарі кажуть, що шанси на одужання у дитини є, а відтак на здорове та повноцінне життя, але для цього треба чим швидше зробити операцію, яка коштуватиме близько чотирьох мільйонів гривень.

Допомогти дитині вирішила спільнота волейболістів Дрогобиччини, які провели благодійний турнір “Буду жити” в підтримку хворої дівчинки. Змагання відбулися 27 січня у Трускавці, в ДЮСК “Спортовець”.

В турнірі взяли участь п’ять команд: з Підбужа, Трускавця, Дрогобича, с. Довге Гірське та Стрия.

Перемогу в турнірі здобули Стрияни, друге місце зайняла команда з смт.Підбуж, треті – ВК “Трускавець”. В межах турніру був проведений окремий показовий матч між ВК “UATRANS VOLLEY” та ВК “Борислав”.

Організатори щиро дякують всім друзям по волейболу, які долучилися до благодійної справи, взяли участь та допомогли в організації турніру.

“Завдяки проведеному благодійному турніру вдалося зібрати 18530грн. Всі кошти в повному обсязі були передані батькам дівчинки. Дівчинці бажаємо швидшого одужання і закликаємо усіх не бути байдужими до чужої біди…”, – розповів Василь Кенц, один з організаторів турніру.

Організатори дякують всім хто відгукнувся:

ВК “Підбуж”, ВК “Трускавець”, ВК “UATRANS VOLLEY”, ВК “Борислав”, ВК Дрогобич”, ВК “Стрий”, ВК “Довге Гірське” та численним вболівальникам.

Окрема подяка Трускавецькій міській раді, відділу спорту, керівництву Школи №1 та ДЮСК” Спортовець” за надану можливість в проведенні турніру.

Всі хто бажає долучитися до допомоги дівчинці:

Номер картки ПриватБанку:

5168 7573 8617 0007 – Лунич Наталія Іванівна (мама).

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top