Всесвітня акція «Walk for Freedom/Хода за свободу» у Дрогобичі

Всесвітня акція «Walk for Freedom/Хода за свободу» у Дрогобичі

***

У Дрогобичі 18 жовтня відбулася всесвітня акція «Walk for Freedom/Хода за свободу». Небайдужі громадяни, волонтери, громадські організації, школярі, представники БФ «Карітас» УГКЦ, Дрогобицької райдержадміністрації та міської ради Дрогобича розпочали захід на площі Шевченка.

З короткою інформацією про мету мирної акції виступила координатор проекту протидії торгівлі людьми у БФ «Карітас» Галина Космін. Також про тему торгівлі людьми говорили о. Богдан Лехович, заступник директора Дрогобицького міськрайонного центру зайнятості Галина Петречко.
Опісля колона з кількома сотнями учасників вирушила вулицями Лесі Українки, Мазепи, Завалля, Трускавецькій, площі Ринок, Ярослава Осмосмисла та Тараса Шевченка.
Акція була спрямована на підвищення рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми. Захід не є протестом, це мовчазна і мирна хода, яка проходить вже п’ять років поспіль на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві.
Учасники акції роздавали перехожим інформаційні матеріали, в яких наголошувалося про існування проблеми торгівлі людьми, її основні форми та способи втягнення в експлуатацію, як захиститися від потрапляння в рабство.

Інформація РДА

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top