У Дрогобичі відкрито оновлений сервісний центр МВС (ФОТО)

В Дрогобичі відбулась презентація оновленого приміщення сервісного центру МВС, який став останнім у списку сервісних центрів МВС нового взірця у Львівській області. Тут громадянам надаватимуть послуги із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчення водія, довідок про відсутність судимостей тощо.


Офіційний старт нового сервісного центру відбувся 13 грудня.

Адреса територіального сервісного центру центру МВС:

м. Дрогобич, вул. Трускавецька,64

Сервісні центри МВС нового зразка побудовані за принципом прозорого офісу та оформлені в єдиному візуальному стилі. Завдяки технічним зручностям – електронній черзі, сучасній інформаційній системі – процес отримання послуг для громадян значно спростився. Також центри є інклюзивними.

«Планування приміщення розроблялось на основі принципу відкритого простору та технології  «одного вікна» – так щоб унеможливити будь-які корупційні прояви. Тепер клієнту не потрібно бігати між кабінетами та коридорами, та вичікувати по декілька днів, натомість можна отримати усі необхідні послуги в одного оператора за максимально короткий термін», – прокоментував начальник Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області Олександр Плашовецький.

 

Сервісний центр МВС у Дрогобичі працюватиме за графіком:

у вівторок – п’ятницю  – з 9:00 до 18:00, у суботу – з 9:00 до 16:45.

За консультаціями з приводу послуг можна звертатись за телефоном: (044)-290 -19-88

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top