Дрогобич переміг на Kyiv Smart City Forum у номінації «Open City 2018» /// (ВІДЕО)

Дрогобич переміг на Kyiv Smart City Forum у номінації «Open City 2018».

Про це повідомив Станіслав Гайдер, керівник відділу ІТ Дрогобицької міської ради.

“Цього року на Kyiv Smart City Forum було шість номінацій. Дрогобич переміг у номінації “Відкрите місто”. Це стало можливо завдяки роботі над електронними сервісами та налагоджиеннями простих механізмів для економії часу мешканцями Дрогобича. «Smart city» сьогодні – найбільш прогресивний спосіб розвитку міського простору в усьому світі. Концепція «розумного міста» передбачає використання цифрових технологій, які надають доступ до різноманітних показників в місті. Головний тренд у його розбудові — використання Big Data. Нам дуже приємно, що Дрогобич є лідером впровадження відкритих данних в Україні”, – прокоментував чергову перемогу Станіслав Гайдер, керівник відділу ІТ Дрогобицької міської ради.



 Kyiv Smart City Forum 2018 – одна з головних подій Східної Європи, яка присвячена популяризації smart city-технологій та впровадженню інноваційних рішень у містах.  Kyiv Smart City Forum  відбувається  в Україні щороку щоб просувати впровадження сучасних smart-технологій в міську інфраструктуру.

Нагадаємо, що це не перша перемога Дрогобича.7 вересня 2018 року Дрогобич був представлений на Open Data Forum, де здобув перемогу  у номінації Open Data City Awards —  «за найвищі стандарти публікації відкритих даних міськими органами управління».

 

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top