Допоможемо Василькові ходити – 4-річний дрогобичанин потребує нашої допомоги!

У свої юні 4 роки дрогобичанин Василь Лисовець, на жаль, добре знає, що таке біль та лікарняні стіни.

Хлопчик подолав третю стадію раку і мріє про одне – самостійно ходити та радіти життю із своїми однолітками. Однак ніжки поки що його не слухають. Підступна хвороба дала про себе знати у віці семи місяців – тоді у Василька виявили невелике збільшення круглої форми у області хребта. Хлопчика взялися лікували клініки області, однак покращень не було. Згодом у Києві медики повідомили невтішну новину – виявлену гульку слід було видалити, однак було уже пізно. Наслідком хвороби став парез ніг – дитина не може самостійно ходити. Окрім цього у Василька одна ніжка є довша за іншу. Хлопчик мужньо бореться за своє одужання – він уже переніс дві надскладні операції, вартістю в десятки тисяч доларів. Одну із них робили київські фахівці, іншу – італійські медики. Також для відновлення рухової системи Василько систематично проходить дороговартісні курси хіміотерапій та реабілітації у столиці.

За словами рідних – лікарі переконують, що маленький дрогобичанин одужає і ходитиме, але для цього необхідно провести ще одну операцію. Її вартість становить понад 244 тис. гривень. Такої суми коштів сім’я Василька немає. Тим паче, що ставить на ноги сина та бореться за його одужання лише мати із бабусею, оскільки батько хлопчика фінансово не допомагає синові. Рідні дитини щиро вірять, що світ не без добрих людей, і кожна пожертвувана навіть невеличка сума коштів допоможе Василькові стати на ноги і почати самостійно ходити.

Допомогти родині Лисовець можна за такими реквізитами:

Ощадбанк 5167 4901 4050 9051 одержувач Лисовець Зоряна Зорянівна (мама, контактний телефон 098413-07-77)

Або ж Приватбанк  4149499114575275  одержувач Баб’як Любов Миколаївна (бабуся хлопчика , контактний телефон 098-775-84-21)

Джерело

https://www.facebook.com/natasha.yurkevich/posts/2196961260338612

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top