Везучі та переможні підрядники ТзОВ «ПМК-121»///Дрогобич

Везучі та переможні підрядники ТзОВ «ПМК-121»///Дрогобич

Водопровід на вулиці Наливайка у Дрогобичі будуватиме фірма зі статутним капіталом 1000 грн, яка фігурує у кримінальному провадженні

Ще влітку 2018 року Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради оголосив тендер щодо будівництва зовнішніх мереж водопроводу та водовідведення кварталів житлової забудови К-10 та К-13 на вул. Наливайка.

Очікувана вартість робіт склала 5 387 258,40 грн. Відповідно до технічного завдання компанія – переможець повинна виконати роботи щодо улаштування круглих збірних залізобетонних каналізаційних колодязів, трубопроводів із поліетиленових та сталевих труб різного діаметру та інші роботи, пов’язані з будівництвом зовнішніх мереж водопроводу та водовідведення.

15 серпня відбулося засідання тендерного комітету і переможцем було обрано вже відому у Дрогобичі тернопільську фірму ТзОВ «ПМК-121».

Компанія-переможець не запропонувала найнижчу ціну, але через відхилення пропозиції компанії ПП “Захід-теплогазсервіс”, яка подала неточні розрахунки, переможцем було визначено саме ТзОВ «ПМК-121».

 

4 вересня Департамент міського господарства в особі директора Романа Москалика та  підрядника, в особі технічного директора ТзОВ «ПМК-121» Хомина Юрія, підписали договір підряду про будівництво зовнішніх мереж водопроводу та водовідведення кварталів житлової забудови К-10 та К-13 на вул. Наливайка.

ТзОВ «ПМК-121» підприємство добре відоме у Дрогобичі.

Департамент міського господарства Дрогобицької міськради наприкінці листопада 2017 проводив аукціони з вибору виконавців капітального ремонту міського сміттєзвалища поблизу с. Брониця. Тоді перемогу отримала саме – ТОВ «ПМК-121». Під час цього тендеру “суперником” “МПК – 121” була ще одна відома компанія у Дрогобичі, яка зараз ремонтує вулицю Грушевського – ТОВ «Теркомбуд», яка з невідомих причин під час тендеру не зменшила ціну, тобто, фактично, не приймала участь у торгах, відтак перемогу отримала ТОВ “ПМК – 121”.

Тернопільська фірма “Теркомбуд” зі статутним капіталом теж в одну тисячу гривень відома тим, що виконує у Дрогобичі ремонт вулиці Грушевського – за 27 млн.грн. та приступила до робіт на вулиці Чорновола.

Обраний підрядник мав змонтувати контрольно-пропускний пункт на сміттєзвалищі, металеву огорожу, ворота та три світильники на металевих опорах до 27 грудня 2017 року. Ця фірма тоді отримала понад чотири мільйони бюджетних коштів, але роботи не були виконані, хоча кошти підприємство отримало у повному обсяці.

Згодом підприємство кошти повернуло і їм вдалося уникнути кримінального провадження.

Детальніше про цей перерахунок коштів читайте тут:  https://vartonews.com.ua/2018/03/18/smitta_bronica/

Також комунальне підприємство ДМР «Управління капітального будівництва» уклало угоду на будівництво інженерно-транспортної інфраструктури будинків котеджного типу на вул. Парковій в місті Дрогобич з ТОВ «ПМК-121» на суму понад 19 млн. грн.

Про це повідомляється  на сайті електронних закупівель Prozorro.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ «ПМК-121» зареєстрована у Монастириському районі Тернопільської області. Його кінцевими бенефеціарами є Андрій та Любов Остап’юки. В серпні 2016 року це підприємство працювало над стабілізацією Грибовицького сміттєзвалища «Збиранка», сума підряду склала  21,5 млн грн.

На даний час підприємство  фігурує у кримінальному досудовому розслідуванні НАБУ щодо розтрати державних коштів, що були виділені Кабміном «для реалізації плану заходів з інженерно – технічного облаштування українсько – російського державного кордону».

У травні 2018 року слідчий суддя Солом’янського районного суду міста Києва задовольнив клопотання детективів НАБУ про тимчасовий доступ до документів ТОВ «ПМК-121», зокрема договорів та актів, укладених ТОВ «ПМК-121» з генпідрядними організаціями щодо здійснення робіт з інженерно-технічного облаштування українсько- російського державного кордону.

Власна інформ.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top