Дебатний турнір з політичних реформ між учнями 10-х класів Дрогобича

Вже вдруге у Дрогобичі відбувався дебатний турнір з політичних реформ між учнівською молоддю міста, який організуовував міський осередок ВІ «Активна Громада» ВГО «Інститут «Республіка».

        Цього разу турнір відбувся в Дрогобицькій гімназії.

       «Наші учні дебатували на непрості для школярів теми: політичних фінансів, електронного голосування, квот. Пригадайте себе в 15-16 років: Ви спілкувалися на такі теми?! Дебатували?!

       Мета заходу – привернути увагу молоді до політичних реформ, які відбуваються або мали б відбутися в Україні. Чим більше молоді про це знатиме, говоритиме, думатиме – тим швидше і неодмінно настануть такі необхідні зміни!», – коментує Марія Кульчицька, регіональний координатор ВІ «Активна Громада» ВГО «Інститут «Республіка».

      Відтак, у фінал дебатів вийшли учні Дрогобицької міської гімназії та ЗОШ №1 імені Івана Франка.
Перше місце, переможний кубок і поїздку у Київ на Всеукраїнський етап змагань здобули Юлія Мойко та Роман Мартин з Дрогобицької гімназії.
    Друге місце – Анастасія Марків та Ірина Греськів (ЗОШ №1 та гімназія).
Третє місце – Вікторія Щербан та Анастасія Степановська.
Довідка:
Проект «Активна Громада: право вибору» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та за консультаційної підтримки проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!».
       

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top