Нова дорога “Дрогобич – Трускавець”. Проект (ФОТО)

Загроза формування нового карстового провалля та обвалу частини дороги між Дрогобичем та Трускавецем вимагає будівництва нової дороги, яка сполучить два міста!
Дорога пролягатиме повз небезпечні ділянкиа, а її орієнтовна протяжність складатиме 5 км.
***
Сьогодні, 19 квітня, в РДА відбулася робоча нарада за участю представників Дрогобицького району (першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Скоропада) Служби автомобільних доріг області, проектної фірми ТІП “Сінк плюс” (Київ), сільського голови Модрич, керівників СГХП “Полімінерал”, Дрогобицького та Бориславського РЕМів, газового управління, Укртелекому, Дрогобицького водоканалу, управління Держгеокадастру.
 
Представники Служби автомобільних доріг представили карту-схему території, через яку пролягатиме нова дорога.

Проект дороги “Дрогобич- Трускавець” Фото: РДА

 
За підсумками роботи відбулося нанесення на детальний план існуючих мереж та комунікацій.
“Також, сьогодні на сесію Модрицької сільської ради виноситься погодження земельних питань, пов’язаних з будівництвом дороги.
Як зазначили представники Служби автомобільних доріг, всі документальні роботи будуть завершені в найкоротші терміни для того, щоб якнайшвидше розпочати будівельні роботи”, – йдеться у повідомленні РДА.
***
#Дрогобич
 
Нагадаємо вам, що в ніч проти 30 вересня 2017 року стався обвал карстової породи на території Стебницького гірничо-хімічного підприємства «Полімінерал», де в 1970-80 роках проводився інтенсивний видобуток калійних солей.
Утворилося провалля діаметром близько 300 м. та глибиною до 50 м.
***
Сьогодні є загроза руйнування дороги, яка веде у Трускавець.
Карстове провалля збільшується.
 
6 квітня 2018р. у с. Модричі Дрогобицького району, за 400 м. праворуч від автодороги Дрогобич – Трускавець, виявлено новоутворене ґрунтове провалля.
Нове провалля невелике – розміром 4х4 м та близько 4 м. у глибину.
ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top