Форум-театр “Право вибору переселенців”. Дрогобич

У Дрогобичі проживає чимало внутрішньо переміщених осіб і одна з проблем, з якими вони зустрічаються, це право на участь у виборах.
Цю проблему досліджував у Дрогобичі Інститут Республіка, дрогобичани та переселенці, які взяли участь у форумі-театрі “Право вибору переселенців”.

Деталі у сюжеті.
***
Форум-театр – це метод інтерактивної роботи з різними прошарками суспільства, спрямований на вирішення соціальних проблем. Сутність форум-театру полягає у пошуку шляхів вирішення проблеми чи виходу зі складної життєвої ситуації в межах запропонованої теми вистави спільно з глядачами.

Мета – сприяти реалізації конституційних прав ВПО та їх активної участі у розбудові громади та країни в цілому через інструмент прямої демократії – вибори.

Довідка. Подібні вистави відбудуться в 20 містах України в межах діяльності Інституту “Республіка” та Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада” за підтримки Фонду сприяння демократії при Посольстві США в Україні.

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка»

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top