Миколай прийде до кожного! Підбузький дім престарілих та діти з Дрогобича

“Миколай прийде до кожного”, – таке гасло обрали для себе небайдужі дрогобичани, які вирішили дещо підсилити відчуття свята дітям, які живуть у сім’ях, що потрапили у скрутні життєві обставини, а також людям похилого віку, які живуть у Підбузькому геріатричному пансіонаті.

Загалом в акції взяло участь близько п’ятдесяти помічників Св. Миколая, було зібрано 21050 гривень, а також одяг, книги, солодощі, фрукти та іграшки. З них витрачено 10960 на купівлю подарунків, а це одяг, взуття, мандарини та 115 подарунків для мешканців Підбузького геріатричного пансіонату. Решту коштів, які залишилися, буде передано дрогобичанам, які хворіють на важкі недуги – Катрусі Федів (діагноз – часткова атрофія зорових нервів та розлад рухового апарату) та Роману Добромильському (діагноз – розсіяний склероз).

Організатори акції сподіваються, що їм вдалося підняти святковий настрій людям, яким потрібна увага і допомога, а також щиро дякують усім небайдужим, які долучилися.

Дякуємо Вам за допомогу:
Роману та Руслану Берегулякам, Лесі Татарській, п. Орисі на білому автомобілі “Нісан”, Олегу Петренку, Андрію та Олені Юркевичам, Марії Кульчицькій-Волчко та газеті “Медіа Дрогобиччина”, Маші Тяжкун, Ярині Панів, Галині Бунь, Олександру та Наталії Кошелєвим, Олі Радіоновій, Анатолію Глязберу, Андрію Звіру, Юрію Томіщаку та інтернет-провайдеру “Радіо Нетворк”, Олені Жуковській, Ярославу Яценку, Богдану Лазораку, Магдалині Марушці, Ігорю Чаві, Віталію Костишину, Галині Ткач, Юрію Цихівськіому, Мар’яні Лучків, Наталії Ковальчин, Ользі Кропивницькій, Богдану Цимейко, Станіславу Гайдеру, Володимиру Кулині, Ярині Бігуняк, Роману Проць, Ірині Троянович Любомиру Коваль, Володимиру Худику, Віталію Кравчуку, Олегу Пацею, Володимиру Каралюс, Ользі Куц, Анні – Наталії Тарнавській,Назарію Войтків, Сергіюй Тиховський, Юрію Корінець,Руслану Стасінчук, Андрію Сливці, Тарасу Біласу, Олегу Дьорці, Тарасу Іванишину.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top