Люди вийшли на протест! Провалля. “Полімінерал”

“Бездіяльність влади – це злочин!” – так писало на одному з плакатів, які тримали мешканці села Сілець, що знаходиться безпосередньо біля провалля, яке утворилося внаслідок обвалу рудника №2 Стебницького калійного заводу “Полімінерал”. Влада рапортує – загрози життю місцевому населенню немає, однак дорогу на Трускавець таки збираються перенести. Місцеві мешканці налякані… На їхню думку влада нічого не робить. Репортаж з перекриття дороги “Дрогобич – Трускавець”. 7 листопада її перекрили місцеві мешканці. Вимога – влада повинна почути людей і вдатися до активних дій.

 

“Бездіяльність влади – це злочин!” – так писало на одному з плакатів, які тримали мешканці села Сілець, що знаходиться безпосередньо біля провалля, яке утворилося внаслідок обвалу рудника №2 Стебницького калійного заводу “Полімінерал”.

Влада рапортує – загрози життю місцевому населенню немає, однак дорогу на Трускавець таки збираються перенести. Місцеві мешканці налякані… На їхню думку влада нічого не робить. Репортаж з перекриття дороги “Дрогобич – Трускавець”. 7 листопада її перекрили місцеві мешканці. Вимога – влада повинна почути людей і вдатися до активних дій.

Відео – Тарас Іванишин

Журналіст – Олег Дьорка

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top