Закарпаття закрило дві траси на межі з Львівщиною та Івано-Франківщиною

Дві із чотирьох трас, що ведуть у Закарпатську область, перекриють для руху транспорту.

Опівночі з 26 на 27 березня у Закарпатській області зупинять рух транспорту двома перевалами на межі з Львівською та Івано-Франківською областями. Як повідомив голова Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко, блокпости встановлять на дорогах H-13 (Львів-Самбір-Ужгород) та Р-21 (Долина-Хуст).

«Починаючи із 00:00 27 березня до 24 квітня на території області вводять обмежувальні заходи. Зупинка роботи всіх ринків, за винятком великих продуктових оптових ринків. Призупинено роботу відділень для приготування та прийому їжі, кави, інших напоїв, розміщених на АЗС. Призупинено рух автомобільного транспорту шляхом виставлення блокпостів на перевальних ділянках наступних автомобільних доріг: Ужоцький перевал (автодорога Н-13 Львів-Самбір-Ужгород), Торунський (Вишківський) перевал (автодорога Р-21 Долина-Хуст)», – заявив Олексій Гетманенко.

В області введено надзвичайну ситуацію до 24 квітня. Також продовжено до 24 квітня карантинні заходи за винятком: …

Geplaatst door Олексій Гетманенко op Donderdag 26 maart 2020

Ще на двох перевалах у Закарпатській області рух транспорту буде дозволений, однак у тих, хто в’їжджатиме на територію Закарпаття, вимірюватимуть температуру. Так, температурний скринінг проводитимуть на дорогах, що йдуть через Яблунецький перевал (автодорога Н-09 Мукачево-Рогатин-Львів) та Абранський перевал (автодорога М-06 Київ-Чоп).

Додамо, що Закарпатська область є однією з небагатьох, де досі не виявили жодного випадку захворювання на Covid-19. Водночас, станом на ранок 26 березня, на Львівщині зафіксовано два випадки коронавірусу, а в Івано-Франківській – 15.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews
Стежте за нами у Instagram: www.instagram.com/vartonews.com.ua

Share this post

scroll to top