На Дрогобиччині запрацювали перші сертифіковані курси бариста, де усіх охочих навчать працювати з кавовим обладнанням та розбиратись в сортах зерен.
Ці курси засновані в середовищі відомих на Дрогобиччині кав’ярень “Raymund” та “Кавун”.
Ідея ж проста – донести якісні стандарти кавової індустрії, бо насправді важливо, яку ви каву п’єте, хто і яким чином її готує.
Програма навчань буде цікава для тих, хто:
• мріяв освоїти нову цікаву професію;
• для персоналу кав‘ярень, ресторанів, який хоче вдосконалити набуті знання та вміти виявляти помилки під час готування кави;
• для підприємців-рестораторів, які звикли бути не лише керівниками, а й експертами в ніші, з якою працюють.
Запис та інші деталі: Трускавець, вул. Івана Мазепи, 23а/ офіс №9, тел: 0669706103 (Вадим) 0963222414 (Іван).
Більше інформації у відео:
Над відео працювали Олег ДЬОРКА та Тарас ІВАНИШИН