Десятки загиблих та поранених через ракетний удар росіян по Україні

Під завалами залишаються люди, точна кількість поранених і загиблих поки невідома

Наслідки атаки. Понад 40 ракет різних типів запустила росія під час ранкової атаки. Щонайменше два десятки загиблих. В Києві окупанти влучили у дитячу лікарню «Охматдит». Під завалами залишаються люди, точна кількість поранених і загиблих поки невідома.

У Кривому Розі росіяни поцілили по адміністративній будівлі промислового підприємства. Внаслідок ворожої атаки по Дніпру постраждали житловий будинок та СТО. Працюють усі аварійні, комунальні та медичні підрозділи.

«Атака здійснювалась вдень, коли цивільне населення знаходиться в місті, перебуває на роботі чи їде на роботу. Ворог розраховував на якомога більшу кількість жертв. Комбінована атака за рахунок використання як крилатих, так і аеробалістичних ракет. Це тактика терористичної держави, яка намагається нанести якомога більше шкоди саме цивільному населенню», – експерт з авіації  Анатолій Храпчинський.

Під атакою були також Краматорськ та Слов’янськ. Інформації про поранених там наразі немає. Щонайменше 3 людини загинули у Покровську — такі попередні наслідки ранкового удару.

Share this post

scroll to top