Степана Кулиняка нагородили третьою державною нагородою за підтримку ЗСУ

Начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк отримав відзнаку Міністерства оборони України – медаль «За сприяння Збройним Силам України» за підписом міністра Рустема Умерова.

Таку нагороду присвоюють за значний особистий внесок у справу розвитку Збройних Сил України, плідну та самовіддану співпрацю з Міністерством оборони України, патріотизм та активну громадську позицію.

«Дякую за таку високу оцінку праці. Це велика честь і велика відповідальність. Водночас це заслуга всієї нашої команди. Працюємо далі на перемогу! Слава Україні і всім, хто щодня за неї б’ється на полі бою і в тилу!» – прокоментував нагороду очільник Дрогобиччини Степан Кулиняк.

Раніше начальник Дрогобицької РВА вже був нагороджений нагрудним знаком «Знак пошани» Міністерства оборони України, а також отримав нагрудний знак «За сприяння війську» від тодішнього Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

За два роки повномасштабної війни проти російського агресора Дрогобицька РВА під керівництвом Степана Кулиняка спільно з партнерами передала на потреби оборонців близько сотні автомобілів та дронів, військового спорядження, серед яких бронежилети, берці, генератори, екофло, Starlinkи тощо. Крім цього було передано дороговартісне медичне обладнання для закладів охорони здоровʼя, а також пожежні машини для рятувальних служб регіону та прифронтових територій і карети швидкої допомоги. Надається постійна підтримка внутрішньо переміщеним українцям у межах роботи Офісу з підтримки цивільного населення при Дрогобицькій РВА за адресою: м. Дрогобич, вул. 22 січня, 28.

Share this post

scroll to top