Основні варіанти принтів для друку на футболці

Друк на футболках – це методика нанесення різних типів зображення, тексту та іншої інформації на тканину. Такого роду вироби часто замовляють, коли потрібна сувенірна продукція або необхідно провести рекламну кампанію. Для нанесення зображень на тканину використовуються різні технології, але перед замовленням варто враховувати стійкість принту до прання, швидкість виготовлення, вартість та інші деталі.

Особливості вибору способів друку на футболках

Майстри обирають, який друк на футболках буде використовуватися, виходячи з кольору підкладки, складу трикотажу, замовлених клієнтами візуальних ефектів тощо. Перед тим, як підбирати спосіб нанесення зображення або написів на одяг, варто оцінити тип тканини, враховуючи наступні фактори:

  • склад матеріалу – в деяких випадках бажаний результат можна отримати лише на синтетичному матеріалі;
  • колір виробу – друк на футболках найкращим чином виходить на світлих та білих речах, коли до темного чи чорного трикотажу висуваються жорсткіші вимоги;
  • площа нанесення малюнка – ряд методів дозволяє використовувати 100% площі, але зазвичай технології реалізовуються на обмеженому просторі тканини;
  • необхідна чіткість зображення – багато сучасних методів нанесення друку дозволяють відтворювати зображення з фотографічною точністю.

Отримавши ескіз дизайну та побажання до виробу, майстри виробничого цеху підбирають оптимальний вид друку.

Як обрати принт для друку на футболці

При виборі пропозицій для друку на футболках можуть підійти декілька варіантів.

Фотографії. Стильний варіант принту, який може використовувати портрети, профілі відомих людей на футболках. Фотографії з особливими моментами життя стануть гарним подарунком для близької людини.

Логотипи, фірмові знаки, емблеми. Футболки з такими елементами, одягнені на представників компанії, привертають увагу потенційних клієнтів та піднімають рівень іміджу фірми.

Абстрактні зображення, картинки. Замовити принт для футболки можна, виходячи з власних уподобань та захоплень.

Написи. Ще один популярний варіант друку. Часто люди замовляють футболки з мотиваційними написами, цитатами відомих людей, пам’ятними датами тощо. Виробництво також пропонує широкий вибір шрифтів.

За допомогою друку на футболках людина може створити унікальний образ. Також перевагою такої послуги є достатньо довгий термін служби малюнка. Сучасне обладнання досягло такого рівня, що навіть після частого прання виріб зберігає свій початковий зовнішній вигляд.

Share this post

scroll to top