Електросамокати Ninebot: міцна конструкція та потужні двигуни для міста

Екологічно чистий транспорт стає дедалі популярнішим в Україні. Електросамокат – це засіб індивідуального пересування, який полюбляють діти та дорослі. Якщо у вас є електросамокат, на ньому можна безперешкодно пересуватися містом, адже інфраструктура поступово розвивається. Швидко доїхати до офісу, на лекції чи доставляти готову їжу – електросамокат підійде для багатьох цілей.

Ninebot – відомі та надійні самокати в Україні

Якщо ви ще вагаєтесь, чи варто купувати електросамокат, погляньмо на модельний ряд відомого виробника Ninebot, який нещодавно об’єднався з компанією Segway, штаб-квартира якої знаходиться в Бедфорді, штат Нью-Гемпшир. Об’єднана компанія практикує науковий підхід до створення засобів індивідуального пересування. Якщо говорити в загальному, електросамокати Ninebot-Segway є привабливими для покупців з низки причин:

  • виробник використовує міцні матеріали для створення конструкції;
  • потужні двигуни, що забезпечують високу швидкість, можливість подолання будь-яких перешкод на шляху та дорожнього нахилу;
  • місткі акумулятори для великого запасу ходу;
  • інтеграція зі смартфонами, сумісними з різними операційними системами, для віддаленого керування самокатом;
  • інноваційні системи гальмування та амортизації для максимально комфортних і безпечних подорожей.

Отже, якщо ви замислилися про необхідність купити електросамокат, Ninebot стане одним з найкращих варіантів. В модельному ряду компанії є самокати для будь-якого віку.

Дитячі електросамокати Ninebot

Компанія пропонує декілька моделей самокатів з допустимим навантаженням до 60 кг, які варто купити дітям і підліткам.

Ninebot A6

Найдешевший електросамокат для найменших. Він може витримувати навантаження до 40 кг. Потужність мотора складає усього 27 Вт, а максимальна швидкість 12 км/год. Дитина зможе долати відстань до 6 км на одному заряді АКБ. Вага самоката у складеному вигляді усього 4,6 кг.

Якщо йдеться про підлітків, учнів старших класів та студентів початкових курсів в ВНЗ, слід розглянути можливість покупки електросамокатів:

  • Ninebot C10;
  • Ninebot C20;
  • Ninebot C2 Pro E.

Їхні ціни знаходяться в проміжку від 11 до 14 тисяч гривень. Остання модель має двигун потужністю понад 100 Вт, і може долати до 15 км на одній зарядці.

Ninebot для дорослих

В модельному каталозі об’єднаної компанії є також величезний вибір електросамокатів для дорослих. Одна з найпопулярніших моделей – Ninebot F2 E коштує 24 999 гривень (дешевше ніж iPhone 13). При цьому характеристики дійсно варті уваги:

  • 10-дюймові колеса;
  • поєднання дискової та електронної системи гальмування;
  • допустиме навантаження до 140 кг;
  • 400 Вт – двигун, що забезпечить швидкість до 25 км/год;
  • батарея 367 Втгод надає до 40 км пробігу на одній зарядці.

Клас захисту відповідає стандарту IPX5, що дозволить вільно пересуватися під дощем.

В загальному, компанія пропонує досить недорогі та добре укомплектовані самокати для пересування сучасним містом. Вартість варіюється від 14 до 29 тисяч. В інтернет-магазині за посиланням вище усім охочим нададуть змогу придбати електросамокат Найнбот у розстрочку без відсотків з оперативною доставкою по Львову, Львівській області та Україні в цілому.

Share this post

scroll to top