ЗСУ уразили два великі десантні кораблі рф у Севастополі

Сили оборони України вночі 24 березня успішно уразили два великі десантні кораблі «Ямал» та «Азов» Чорноморського флоту рф у тимчасово окупованому Севастополі.

Про це заявив СтратКом ЗСУ.

Як стверджується, окрім кораблів, у Севастополі вдалося уразити центр зв’язку та декілька об’єктів інфраструктури Чорноморського флоту рф.

Уночі 24 березня в Севастополі лунали вибухи. «Крымский ветер» писав про приліт, ймовірно, у район колишнього штабу Військово-морських сил України, де зараз розташована російська військова частина.

Проєкт OSINTtechnical зазначав про щонайменше три крилаті ракети Storm Sadow, які поцілили в головний центр звʼязку Чорноморського флоту рф. У районі ймовірного влучання розташовані військові частини ракетних навідників і ФСБ. Також проєкт писав про влучання в нафтобазу у селищі Гвардійському, де почалася пожежа.

Окупаційний губернатор михайло развожаєв назвав атаку на Севастополь «наймасовішою за останній час». Він стверджує, що загинула одна людина і ще 4 поранені.

Пропагандистська «Кремлевская табакерка» пише, що внаслідок удару загинули понад 30 російських військових, пошкоджені три літаки Су-27. Українські війська уразилив Севастополі «добре замаскований командний пункт, у якому під час удару було понад два десятки офіцерів».

Share this post

scroll to top