Як вибрати вікна для новобудови у Львові?

Купівля житла в новобудові – мрія багатьох, яка часто супроводжується великою кількістю додаткових турбот. Зокрема, вибір вікон для новобудови – важливий етап у створенні затишку та комфорту у квартирі. Поговоримо про те, на що потрібно звернути увагу, перш ніж обирати вікна для новобудови.

Основні критерії вибору вікон

Якщо ви купуєте житло у новобудові без встановлених вікон (що трапляється дедалі рідше), тоді відразу радимо звернутися у надійну компанію та замовити вікна Рехау у Львові, адже вони є одними із кращих варіантів на ринку. Однак, радимо також звернути увагу на такі параметри:

  • Матеріал рами. Найкращим рішенням вважається використання оцинкованої сталі товщиною мінімум 1,5 мм. Ширина профілю буде залежати від кількості камер. Краще віддавати перевагу якісним віконним конструкціям, адже це покращуватиме теплоізоляційні властивості.
  • Склопакет. У житлових приміщеннях краще встановлювати трьох камерні склопакети, адже від їхньої кількості та якості залежатиме тепло та шумоізоляція конструкції. Також багатокамерний пакет чудово затримуватиме ультрафіолетове випромінювання та покращуватиме рівень енергоощадження.
  • Ущільнювач та фурнітура. Найнадійніший – чорний ущільнювач, тому краще віддавати перевагу саме йому замість сірих чи білих матеріалів. Обирайте фурнітуру, виготовлену зі щільного металу, який буде працювати без збоїв.

Звісно, приділяйте особливу увагу якісному монтажу. Довіряйте фахівцям, які вже не перший рік займаються встановленням віконних конструкцій. Наприклад, Віконна фабрика стане надійним вибором для тих, хто хоче встановити якісні вікна у новобудові.

Як перевірити якість вікон, якщо вони вже встановлені?

Якщо ви плануєте купити квартиру із вже встановленими вікнами, тоді рекомендуємо звернути увагу на такі моменти:

  • Оцінити конструкцію, а саме – товщину профілю, скориставшись запальничкою або сірниками. Важливо, щоб товщина збігалася із заявленими даними у документації забудовника. Також потрібно перевірити фурнітуру, вона має бути виготовлена відомими та перевіреними брендами.
  • Рух механізмів, адже вони мають працювати легко та плавно та не викликати неприємних звуків, як от скрипів, хрусту чи тертя. В зачиненому положенні стулка має щільно притискатися до рами. Перевірте це папірцем.
  • Огляньте раму. На ній не місце подряпинам. Також мають бути відсутніми деформації, тріщини чи інші порушення.

Також вам потрібно пересвідчитися, що склопакет не містить бруду, пилу чи конденсату. Якщо подібне буде, це означає, що виріб не є герметичним, а отже – він не зможе виконувати своїх функцій.

Share this post

scroll to top