Під час атаки по Одесі загинув екс-начальник райвідділу поліції Львівщини

В Одесі внаслідок російського ракетного удару сьогодні, 15 березня, загинув командир батальйону поліції особливого призначення «Цунамі» підполковник поліції Олександр Гостіщев. Як повідомили у Zaxid.net, після Революції Гідності Гостіщев очолював Жовківський райвідділ поліції на Львівщині.

Зазначимо, 41-річний Олександр Гостіщев був родом з Дніпра. У 2015-2017 роках він очолював Жовківське відділення поліції Львівщини. Тоді його призначення сприйняли зі скандалом, оскільки вважали що такі кадрові зміни пролобіював його побратим із АТО, тодішній нардеп Володимир Парасюк.

У 2017 році Олександра Гостіщева призначили керівником управління патрульної поліції Луганщини. Згодом він очолював патрульну поліцію Одеської області, після чого обіймав посаду заступника начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Брав участь в АТО, а у 2022 році під час повномасштабної війни став командиром батальйону поліції особливого призначення «Цунамі».

Додамо, що за даними одеських ЗМІ, внаслідок атаки також загинули колишній заступник міського голови Одеси Сергій Тетюхін та заступник керівника Нацполіції в Одеській області Дмитро Абраменко.

Загалом станом на 16:20 внаслідок російського удару по Одесі відомо про 16 загиблих, серед яких один співробітник ДСНС, а також 73 поранених осіб.

Share this post

scroll to top