Гинуть у страшних муках: дрогобичани б’ють на сполох – невідомі труять собак

У Дрогобичі, у мікрорайоні Коновальця, триває терор проти собак. Протягом останніх місяців невідомі особи розкидають препарат від туберкульозу, який для собак є смертельним.

Вбивці тварин залишають отруту там, де якраз гуляють собачники зі своїми улюбленцями. На вулицях знаходять препарати Ізоніазид і Тубазид, які який є отрутою для собак. Ні в чому не винні тварини помирають у страшних муках. Ті, кого вдається врятувати, ще довго “встають на лапи”.

Дрогобичани та власники чотирилапих б’ють на сполох. Ірина Піцикевич-Федак повідомила “Варто” про чергові жертви серед собак:

“Далі якась істота не дає спокою і розсипає отруту, від якої у черговий раз загинув Бігль, якого всі знали і любили…

Дрогобичанка додає, що цими днями заледве вдалось врятувати собаку породи Лабрадор її колеги-медикині:

“Ледь не загинув лабрадор лікарки зі швидкої допомоги. Добре, що вона була інформована про тубазид, який розкидають і вчасно та правильно надала допомогу, однак це не завжди ефективно”

Мешканці Дрогобича з острахом виходять на вулицю з собаками, ретельно перевіряючи кожен клаптик трави перед твариною.

Кожен похід на вулицю з собакою – перетворюється на суцільний жах, бо слідкую за ним, з ліхтарем, безперестанно! Вже на межі нервового зриву”…

Скільки ще триватиме цей терор проти собак, не відомо. Звернення до поліції не принесли результату. від правоохоронців мешканці отримали відповідь, що зловмисника встановити не вдалося..

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top