Покупки без «сюрпризів»: як вибрати вживаний iPhone 12 Pro і не пошкодувати

Щороку компанія Apple випускає нову лінійку смартфонів. Однак фахівці по-різному оцінюють доцільність такого частого оновлення модельного ряду. Насправді багато «новинок» відрізняються від своїх попередників не надто суттєво. Саме тому смартфони на базі iOS не так швидко втрачають свою вартість, як моделі на Android. Вони мають високий попит протягом багатьох років після дати початку офіційних продажів.

iPhone 12 Pro – без перебільшення сучасний смартфон

Існує багато причин через які покупці надають перевагу «старим» моделям. Наприклад, iPhone 12 Pro б/у https://storeinua.com/ua/apple-all-uk/apple-bu/iphone-12-pro-vzhivan виглядає стильно та сучасно. «Вік» смартфона може видати лише колірна гама та відсутність Dynamic Island. За рівнем зручності він відповідає всім сучасним вимогам, оскільки:

  • підтримує можливість використання двох сім-карт. При цьому одна з них має бути eSIM. Отже, ви можете користуватися iPhone та не турбуватися про необхідність вибору одного тарифного плану для задоволення всіх потреб. Підтримка двох сім-карт є зручною для тих, хто займається бізнесом, живе за кордоном або часто подорожує;
  • має високий рівень захисту IP68. iPhone 12 Pro не боїться потрапляння у воду, тож можна сміливо користуватися гаджетом під дощем та навіть у басейні;
  • дозволяє робити якісні знімки, попри освітлення, завдяки системі камер із трьома об’єктивами;
  • чудово справляється з завданнями, що вимагають високої продуктивності. Наприклад, редагуванням відео чи іграми. iPhone 12 Pro оснащений сканером LiDAR, який використовується для створення карт глибини та доповненої реальності;
  • підтримує 5G, що забезпечує високу швидкість завантаження файлів, а також кращу продуктивність за умови слабкого сигналу Wi-Fi;
  • подарує до 11 годин серфінгу в інтернеті або до 65 годин відтворення аудіо. iPhone 12 Pro також підтримує технологію безпровідної зарядки з MagSafe.

Завдяки регулярним оновленням програмного забезпечення, користувачі iPhone 12 Pro почуваються так, ніби вони є власниками останньої моделі смартфонів Apple.

На що звернути увагу при виборі смартфона, що був у використанні

Купити iPhone бу – гарна можливість стати власником потужного гаджета та непогано заощадити. З часом все більше людей купують нові смартфони, а ринок наповнюється все ще досить стильними та зручними, проте вже менш сучасними моделями. Проте, якщо у випадку купівлі нового смартфона, виробник гарантуватиме його якість, оригінальність та відмінний технічний стан, з купівлею вживаної техніки не все так однозначно. Потрібно перевірити кілька важливих речей:

  • чи не знаходиться телефон у розшуку;
  • чи є гаджет оригінальним;
  • чи був смартфон у ремонті;
  • які деталі гаджета були замінені;
  • яка залишкова ємність акумулятора.

Здебільшого до моменту здійснення покупки та перерахування коштів продавцеві ви не зможете почати повноцінно користуватися гаджетом та виявити його можливі недоліки. Купуючи смартфон у приватного продавця, найімовірніше, ви не зможете претендувати на повернення коштів у разі виявлення суттєвих недоліків. Отже, недосвідчений покупець може стати легкою здобиччю шахраїв.

Подбайте про власну безпеку заздалегідь – купуйте вживані телефони в спеціалізованих магазинах. Фахівці, які кожного дня займаються продажем техніки Apple, точно знають, як перевірити гаджети. Здійснюючи покупки в спеціалізованому магазині, ви отримаєте гарантію, що дозволить повернути смартфон за умови виявлення суттєвих недоліків. Купуйте iPhone 12 Pro безпечно та насолоджуйтеся всіма можливостями потужного гаджета.

Share this post

scroll to top