Які препарати підходять для набору маси м’язів

Активні заняття спортом, особливо бодібілдингом, вимагають використання додаткової фармакологічної підтримки. З такою ціллю відбувається розробка спеціальних програм, які дозволяють збалансувати спортивне харчування. Різні етапи підготовки представників багатьох дисциплін передбачають прийом спеціальних препаратів для різних задач: набору м’язової маси, підвищення показників витривалості, схуднення тощо. Замовити сертифіковані товари спортивної фармакології можна в інтернет-магазині steroid shop онлайн з доставкою по Україні.

Переваги використання препаратів для набору маси

Найпопулярнішими препаратами для набору маси є анаболічні стероїди. Засоби належать до категорії швидкодіючих та викликають гіпертрофію мускулатури. Використана хімія для набору маси прискорює анаболічний процес та бере участь в утворенні нових м’язових клітин та тканин.

Приймання препаратів спортивної фармакології може призвести до таких результатів, як:

  • збільшення загальної маси м’язів;
  • підвищення рівня фізичної сили;
  • швидке відновлення організму після тренувань та змагань;
  • покращення працездатності на заняттях;
  • захист м’язів від руйнування;
  • зміцнення кісток, зв’язок та суглобів;
  • покращення емоційного стану спортсмена, підвищення його лібідо.

Самолікування небезпечне для вашого здоров’я

На ринку спортивної фармакології представлені засоби в широкому асортименті для розв’язання конкретних задач. Перед купівлею товарів варто проконсультуватися зі спеціалістом щодо прийому та виду препарату, адже самолікування може згубно вплинути на організм як початківця, так і досвідченого спортсмена. 

Обстеження дасть змогу лікарю детальніше ознайомитися з аналізами, щоб підібрати препарат під індивідуальні особливості людини. Використання хімії для набору маси відбувається під наглядом медичного спеціаліста. У випадку виникнення побічних ефектів необхідно припинити приймання та звернутися за допомогою.

Основні етапи набору маси в спорті

Бодибілдинг – один з видів спорту, в якому збільшення розмірів м’язів стоїть в пріоритеті. Серед етапів підготовки атлетів важливим процесом є набір сухої маси. На нього можуть впливати наступні складові:

  • якість та тривалість тренувань;
  • режим відпочинку;
  • правильне харчування;
  • використання спортивної фармакології.

М’язи спортсменів самостійно збільшуються під впливом активних тренувань. Новачкам, які займаються до 6 місяців, не варто братися за використання фармакологічних засобів. Спортсмену достатньо підтримувати режим харчування. Початок приймання хімічних засобів припадає на 7-8 місяць.

Найпопулярніший вибір препаратів для набору маси

Засоби спортивної фармакології, направлені на швидкий набір м’язової маси, представлені в широкому асортименті для новачків та досвідчених атлетів.

  1. Стероїди. Категорія препаратів налічує велику кількість тестостерону та його аналогів. Більшість засобів можна придбати в формі ін’єкцій, а також таблеток для орального застосування. Варіанти стероїдів ефективно впливають на ріст м’язів та одночасно спалюють підшкірний жир. 
  2. Гормон росту. Зазвичай застосовуються професіоналами. При великих дозуваннях гормону росту варто комбінувати його з інсуліном. Препарати здатні покращити регенерацію тканин та швидко наростити масу.
  3. Пептиди. Завдяки використанню пептидних засобів можна добитися вагомого прогресу у спорті. Елементи пептидів сприяють нарощуванню м’язової маси та допомагають прискоритися процесам спалення жирів.

Перед початком приймання спортивної фармакології для набору маси варто звернутися до спеціаліста. За один курс можливо набрати від 5 до 10 кг м’язової маси, проте важливо дотримуватися дозування та режиму використання.

Share this post

scroll to top