На маршруті «Трускавець – Східниця» виявили нелегального перевізника

фото – Варто

У Дрогобицькому районі перевірили міжміський громадський транспорт, зокрема роботу перевізників МПП «Транспортник» та МКП «Транс-Екіпаж». Пише пресслужба ЛОВА.

Під час рейду перевірили 25 автобусів та зафіксували низку недоліків через неналежний технічний і санітарний стан транспортних засобів, які надають послуги з перевезення пасажирів.

Водії автотранспортних підприємств зобов’язані проходити щоденний огляд лікаря перед виїздом з підприємства, сам автобус перевіряє механік перед виїздом, про що він робить відповідний запис у журналі випуску транспортних засобів на лінію.

«За підсумками виявили транспортні засоби перевізника МПП «Транспортник» з трафаретом автобусного маршруту № 176 Трускавець АС – Східниця, який згідно з чинним договором повинен обслуговувати перевізник ТОВ «ТРАНССІТІ».

У зв’язку з цим, працівники відділу державного нагляду у Львівській області Державної служби України з безпеки на транспорті склали на підприємство МПП «Транспортник» два акти про порушення вимог статті 39 Закону України.

За це передбачений штраф у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», – зазначають у ЛОВА.

Share this post

scroll to top