Який прозорий чохол краще для iPhone 15: поради від експертів

Смартфон iPhone 15 підійде тим, хто віддає перевагу великим екранам у компактному корпусі, а також хоче отримати хорошу якість за розумну ціну. Тому вам варто подбати про хороший чохол, щоб захистити свій гаджет. Якщо ви не хочете приховувати свій новий флагман, ми радимо вам зупинити свій вибір на прозорих чохлах.

Тому ми зробили для вас огляд найкращих чохлів для iPhone 15 (https://ilounge.ua/ua/catalog/chohli-dlya-iphone-15), завдяки яким ви зможете забезпечити вашому пристрою захист, а також продемонструвати привабливий дизайн задньої панелі. Тож обирайте той, який вам до душі!

1. ESR THIN CLEAR CASE 

Найпростішим, але водночас одним із найпопулярніших чохлів, які ви можете купити на ринку, є чохол ESR. Він зроблений з тонкого матеріалу TPU і тому еластичний. Це тонкий чохол, який не змінює оригінальний вигляд пристрою. Тому якщо ви шукаєте той варіант, який не зробить ваш пристрій надто громіздким, цей чохол якраз для вас.

Прозорі чохли бувають різних типів. Є ті, які мають тверду задню частину, кольорові боки або просто прості та звичайні, як цей чохол ESR. Це звичайний прозорий чохол для вашого пристрою, який дуже гнучкий і щільно прилягає до смартфона. Він тонкий, тож ви не відчуєте жодної зайвої товщини під час використання телефона. Він блискучий, тому будьте готові, що він буде трохи слизьким.

2. SPIGEN ULTRA HYBRID 

Якщо ви хочете хорошого захисту плюс прозору задню частину, ви не помилитеся з цим чохлом, це захисний чохол, на який ви можете розраховувати. У нього укріплені кути і товсті краї, які врятують ваш пристрій у разі падіння.

Серія чохлів Spigen Ultra Hybrid представлена в декількох різних варіантах. Ви також можете придбати один з блискучою задньою частиною, матовою задньою частиною або один з підтримкою MagSafe. Крім того, вам доступно кілька колірних варіантів для бічних частин на ваш розсуд. Залежно від ваших потреб, ви можете вибрати відповідний варіант. Незалежно від того, на якому з варіантів ви зупинитеся, якість чохла залишається однаковою.

3. ESR CLASSIC KICKSTAND CASE 

ESR знову потрапляє в наш список, але тепер з більш функціональним чохлом, який також виділяється. Цей прозорий чохол має полікарбонатну задню частину, підтримку MagSafe і вбудовану підставку, вміло вбудовану в модуль камери. Це один з найбільш функціональних чохлів, який ви можете знайти зараз на ринку.

Цей прозорий чохол для iPhone 15 від ESR для тих, хто ставить функціональність вище за форму. Він може не бути найкрасивішим прозорим чохлом на вигляд, але він має деякі приємні особливості, які можуть задовольнити ваші вимоги. На відміну від тонкого чохла від ESR, про який ми говорили раніше, цей чохол має полікарбонатну задню частину з TPU тільки з боків. Крім того, ви отримуєте додаткову перевагу MagSafe на задній частині для аксесуарів.

4. APPLE CLEAR CASE WITH MAGSAFE 

Як ми можемо не згадати про власний чохол від Apple? Чохол Apple Clear Case зроблений із твердого полікарбонату, що означає, що він не надто гнучкий. Великою перевагою оригінальних аксесуарів є їхня сумісність із MagSafe. Але, як і більшість продуктів, які продає Apple, цей чохол досить дорогий для прозорого чохла.

Багато користувачів можуть захотіти купувати тільки оригінальні аксесуари для кращої сумісності. Якщо ви один із них, чохол Apple – це те, що вам потрібно. Він досить товстий, тому має забезпечити хороший рівень захисту для вашого iPhone 15. Він також має знакове кільце MagSafe на задній частині для підключення аксесуарів.

5. Speck Presidio Perfect-Clear 

Це один із найкращих чохлів у нашому рейтингу, він ідеально підходить для користувачів iPhone, які цінують прозорість і надійний захист. Його кристально-чистий дизайн дає змогу вашому телефону сяяти, а його військовий рівень захисту від падінь і покриття, стійке до подряпин, гарантують, що ваш пристрій залишиться в безпеці від повсякденних неприємностей. Водночас, цей чохол тонкий, легкий і сумісний з бездротовою зарядкою. 

Крім того, він виготовлений із 50% перероблених пластиків, знижуючи наш вуглецевий слід у нашому прагненні допомогти планеті. Цей чохол також має захист від мікробів Microban, який забезпечує до 99% зниження плям і запахів, спричинених бактеріями на чохлі. Плюс додатковий піднятий край допомагає захистити ваш екран від подряпин, відколів або жахливого павутинного розбиття, якщо ваш телефон впаде й приземлиться екраном донизу.

Висновок

У цій статті ми розглянули найкращі чохли для iPhone 15, які ви можете придбати, щоб захистити свій смартфон і показати його красу. Ми вибрали 5 чохлів різних типів і цінових категорій, щоб задовольнити різні смаки та потреби. Сподіваємося, що ви знайшли свій ідеальний чохол серед них.

Share this post

scroll to top