Нова ера в стоматології: як змінилось лікування в клініці Люмі-Дент завдяки інноваціям

Технічних прогрес сягнув різних сфер життя і стоматологія не виключення. Завдяки його результатам лікування зубів та ясен стало більш ефективним, комфортним та безболісним. 

Стоматологія Позняки Люмі-Дент постійно впроваджує в свою роботу інноваційні методи лікування, основні з яких розглянемо далі.

Новітні технології клініки

Стоматологія Люмі-Дент на чолі з головним лікарем Дудко Тетяною Віталієвною використовує в своїй роботі сучасні методи лікування зубів, серед яких:  

  1. Лазерна технологія. Ефективна при лікуванні захворювань ясен та видаленні зубних каменів без скребка, що робить процедуру комфортнішою для пацієнта без шкоди для ясен​​.
  2. Генна терапія. Новий метод лікування ясен, який полягає у доставці нових генів у клітини, стимулюючи вироблення колагену та підвищення стійкості клітин до бактерій. Це дозволяє вилікувати ясна та запобігти прогресу подальшому хвороби​​.
  3. Цифрова стоматологія. Сьогодні виготовляють моделі з урахуванням індивідуальних особливостей кожного пацієнта за допомогою спеціальних сканерів і 3Д технологій. Завдяки цьому підвищується якість та швидкість процедури, а також досягається максимально естетичний результат.
  4. Комп’ютерна анестезія STA. Для знеболення використовуються невеликий прилад, який самостійно регулює тиск та швидкість подачі анестетика. Автоматизація процесу знижує ймовірність пошкодження судин та рівень болісних відчуттів.

Основні переваги використання сучасних технологій у стоматології

Сучасні технології нерозривно пов’язані з якістю та комфортом лікування, забезпечуючи:

  • підвищення точності діагностики (завдяки цифровим технологіям, таким як 3D сканування та комп’ютерна томографія, стоматологи мають змогу отримувати більш детальні зображення зубів та щелепи, що значно поліпшує точність діагностування та планування лікування);
  • мінімізація дискомфорту пацієнтів (лазерне лікування та комп’ютерна анестезія роблять багато процедур менш болісними, це особливо важливо для пацієнтів зі стоматофобією);
  • скорочення часу лікування (використання технологій CAD/CAM для виготовлення протезів та коронок дозволяє зменшити час, необхідний для їх виготовлення, а також покращує їх якість та довговічність);
  • естетичні результати (цифрове моделювання і точне виготовлення протезів дозволяють досягти кращих естетичних результатів, що забезпечує більш природний вигляд відновлених зубів);
  • персоналізація лікування (завдяки точним діагностичним зображенням та індивідуалізованим протезам, кожен план лікування може бути точно адаптований до потреб конкретного пацієнта).

Люмі-Дент – провідна стоматологічна клініка з питань інноваційних технологій

Серед основних переваг клініки спеціалісти та пацієнти відзначають:

  • використання передових технологій;
  • фокус на якісному лікуванні;
  • комплексний підхід до пацієнтів;
  • навчання та розвиток персоналу;
  • залучення пацієнтів до процесу лікування.

Люмі-Дент не тільки підвищує якість лікування, але й сприяє комфорту та задоволенню пацієнтів.

Share this post

scroll to top