На Стрийщині чоловік загинув під час незаконної вирубки дерев

На Львівщині під час незаконного зрубування дерев чоловік отримав смертельну травму. 17-метрова зрубана гілка впала чоловіку на голову, чоловік помер у лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними правоохоронців, на чоловіка впала 17-метрова зрубана гілка. Травмованого чоловіка виявив лісничий, який саме здійснював обхід ділянки – він і викликав на місце медиків. Проте, незважаючи на усі зусилля, врятувати життя пацієнта лікарям не вдалось.

Як уточнили в поліції, інцидент стався в середу, 29 листопада. Постраждалий чоловік помер близько 13:00 того ж дня. Він отримав травму голови.

Правоохоронці встановили особу померлого – це 48-річний житель міста Миколаїв Стрийського району. За їхніми даними, чоловік здійснював незаконну порубку, на нього впала зрубана 17-метрова гілка, яка завдала важкої травми голови. Лісничий, який саме здійснював обхід ділянки, викликав на місце події бригаду медиків.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

Share this post

scroll to top