Лазерна епіляція вперше: як спростити підготовку

Підготовка до лазерної епіляції не менш важлива, ніж сам сеанс. Для тих, хто вперше планує видалення волосся лазером, вона також необхідна — від цього залежить не лише результат процедури, але й власний комфорт. Що саме потрібно зробити до першого сеансу лазерної епіляції, який лазер обрати та як доглядати за шкірою після процедури розповімо далі в статті. 

Який лазер обрати для першого сеансу

Швидше за все, перед першим сеансом лазера, виникають складнощі з вибором апарату — він може бути діодним, олександритовим, рубіновим або навіть неодимовим. Ці апарати відрізняються не лише технологією, але й швидкістю видалення волосся. Ефективна лазерна епіляція у Львові можлива й при використанні сучасного лазеру Triton Diolaze. Його результативність пов’язана з поєднанням діодної та олександритової технологій.

Обираючи тип лазера для першого сеансу, враховуйте:

  • тип волосся;
  • ділянку шкіри, де відбуватиметься епіляції;
  • наявність пігментації та подразнень на шкірі;
  • загальний стан шкіри;
  • чутливість до больових відчуттів;
  • протипоказання до процедури.

Звертаючись до майстрів лазерної епіляції, можна отримати професійну консультацію з усіх питань. Фахівці додатково допоможуть скласти графік процедури, розкажуть про правильну підготовку та послідовний догляд за шкірою. Також підбирається відповідний лазер, який буде найбільш ефективним у видаленні волосся з урахуванням загального стану шкіри та інших нюансів. 

Підготовка до лазерної епіляції

До першого сеансу необхідно готуватися заздалегідь. Тільки в цьому випадку вдасться досягти запланованих результатів. Це підтверджують й фахівці з центру Beauty FULL, про який детальніше можно дізнатися за посиланням https://beautyfull.com.ua/, що спеціалізуються на лазерній епіляції. За їх словами, підготовка до процедури поділяється на кілька етапів:

  • за три тижні до візиту – забудьте про віск, епілятор або інші засоби видалення волосся. Їх краще замінити на звичайне гоління — завдяки цьому лазер краще руйнує волосяні фолікули; 
  • за два тижні до процедури – уникайте надмірного засмагання на сонці або солярії, оскільки від цього залежить загальний стан шкіри;
  • за три дні до процедури – протягом цього часу приділіть увагу додатковому зволоженню шкіри. Це дозволить уникнути неприємних відчуттів під час сеансу та зводить нанівець ймовірні подразнення; 
  • за добу до процедури – ретельно поголіть ділянку шкіри, з якою працюватиме майстер з лазерної епіляції. Завдяки цьому фінішний результат буде кращим. 

Підготовка до епіляції лазером не займе багато часу, але дозволить поліпшити стан шкіри та бути впевненим в якісному результаті вже після першого сеансу. 

Як доглядати за шкірою після лазерної епіляції

Пам’ятайте про догляд за шкірою після першої процедури. Насамперед протягом перших днів після сеансу на оброблену ділянку шкіри необхідно наносити пантенол. Ні в якому разі не використовуйте засоби на спиртовій основі. Протягом трьох днів після процедури уникайте:

  • спа;
  • купання в морі;
  • саун;
  • масажу;
  • сильних фізичних навантажень.

На два тижні доведеться забути про солярій та пляжну засмагу. Зберегти шкіру зволоженою та доглянутою вдасться, якщо використовувати додатково сонцезахисні засоби. Протягом кількох днів після лазерної епіляції на обробленій ділянці може виникнути почервоніння, шкіра стане надмірно чутливою. Всі ці ознаки тимчасові, але й у майбутньому все ж таки уникайте агресивних косметичних засобів.

ВАЖЛИВО: пам’ятайте про подальші відвідини майстра з лазерної епіляції. Щільно дотримуйтеся графіку сеансів й рекомендацій щодо підготовки. Лише в такому випадку результат “до” та “після” вас неодмінно приємно вразить! 

Share this post

scroll to top