Дрогобицькі тероборонівці потребують вашої допомоги – збирають кошти для ремонту евакуаційного броньовика

Про потребу ремонту броньованого позашляховика на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив дрогобицький волонтер Володимира Бараняк.

Для того щоб британський позашляховик міг виконувати місії з евакуації поранених бійців потрібно зібрати 140 000 грн. Автомобіль будуть використовувати бійці 67 Об ТрО, який укомплектовано переважно із мешканців Дрогобиччини.

Для того щоб долучитися до зборів – ось ПОСИЛАННЯ

“Війна і далі жере ресурси. Колеса, запчастини, дрони, медикаменти. Авта! Це просто катастрофа, як знищуються автомобілі… Але вони, реально, рятують життя і забезпечують необхідне постачання. Окремо в цьому ряду легка броньована техніка. Зараз маємо змогу взяти безкоштовно для батальйону броньованого Ленд-Ровера Дефендера.

Легендарний автомобіль, який воює в Королівських Збройних силах. Але машина потребує ремонту. Попередній огляд показав, що будемо міняти двигун, ну, і, відповідно, всі супутні роботи. Приблизний бюджет, щоб поставити брьоновичка на хід – 140 000,00 грн.

Тому, відкриваємо банку на броньовичок для 67-го ОБТрО. Друзі, бронеавтомобіль – це не розкіш, а реальна можливість врятувати життя комусь з наших захисників.

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/9c3TF61smd“, – написав Володимир БАРАНЯК

Броньованого Ленд-Ровера Дефендера батальйону передала безкоштовно одна із благодійних організацій про яку ми напишемо дещо згодом.

Share this post

scroll to top