Львівський ТЦК очолив Герой України Денис Чаюк

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний призначив головою Львівського обласного територіального центру комплектування полковника Дениса Чаюка. Про це повідомили у пресслужбі Львівського ТЦК.

«Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України генералом Валерієм Залужним було призначено начальником Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – полковника Дениса Чаюка», – йдеться в повідомленні.

Денис Чаюк був заступником командира 128 окремої гірсько-штурмової бригади. З 2014 року воював на Донбасі, брав участь у боях за Луганський аеропорт та Дебальцеве.

22 березня під час визволення Малинівки Запорізької області полковник отримав осколкове поранення. 25 квітня того ж року президент Володимир Зеленський присвоїв Чаюку звання Героя України « за особисту мужність та результативність у боях з окупантами, за знищення техніки й живої сили ворога».

Раніше Львівський обласний територіальний центр комплектування очолював Олександр Тіщенко.

Нагадаємо, 17 серпня Зеленський підписав указ із рекомендаціями РНБО до Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного щодо звільнення всіх обласних військкомів.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top