Найкращі процесори для ігрових ПК – Топ-6

 Важко визначитися з вибором найкращого ігрового процесора. Адже зараз ринок сповнений різноманітності. Насамперед варто визначитися які функції необхідні комп’ютеру. Якщо він потрібний лише для ігор, то не треба переплачувати за техніку, яка підходить для складніших завдань. Перед покупкою рекомендується вивчити рейтинг, де представлені найкращі процесори для ПК.


ТОП 6 процесів для ігрових ПК

 Intel Core i5-12600K

 Характеризується відмінною продуктивністю за найвищу ціну. Перевершує багато більш просунуті процесори. Пристрій можна розганяти, щоб збільшити потужність та скоротити час завантаження. Є графічний процесор. Володіє 12 ядрами та 20 потоками. Для стабільної роботи потрібно придбати материнську плату роз’ємом 1700.


Intel Core i9-12900K


Процесор Intel Core i9-12900K підтримує ігри з високою роздільною здатністю. Стане в нагоді для 3D-рендерінгу, редагування відео. Чіп має 8 однопотокових ядр, які відрізняються гіперточністю. Є 24 потоки. Забезпечено пам’ять на 30 МБ. Процесор сильно нагрівається, тому необхідно придбати кулер або водяне охолодження.

 Intel Core i7-12700K


Техніка оснащена 12 ядрами та 20 потоками. Базова частота становить 3600 МГц. Завдяки спеціальній технології процесор можна розігнати до 5000. Чіп розроблений з кешем 3 рівня, пам’ять – 25 МБ. Вбудована інтегрована графіка.

 AMD Ryzen 9 5900X


З цим процесором відеокарта повністю розкривається. Дванадцять ядер дозволяють виконувати більш серйозні завдання, ніж ігри. Недолік полягає у високій ціні. Але вона виправдана ефективною архітектурою та високою продуктивністю. Чіп має пам’ять 3 рівня, яка досягає 64 МБ.

 AMD Ryzen 5 5600X

 Пристрій розрахований справно працювати як на сучасних материнських платах, так і застарілих. Це заслуговує на особливу увагу, оскільки дозволяє заощадити чимало грошей. Частота кадрів чіпа нічим не поступається дорожчим процесорам. У техніку вбудовано пам’ять 3 рівня, що становить 32 МБ. Має 6 ядр і 12 потоків.

 AMD Ryzen 9 5950X


Пристрій входить до групи високопродуктивних процесорів, тому чудово підходить для вирішення складних обчислень.Оснащений 16 ядрами та 32 потоками. Швидкість чіпа досягається завдяки пам’яті 72 МБ. Щоправда процесор працює лише за умови наявності материнської плати AM4. Також варто придбати гарне охолодження.

Широкий вибір процесорів для ПК в інтернет-магазині Artline https://artline.ua/uk/. Гарантія якості на товар 36 місяців. Поспішайте та прийміть участь в акціях магазину.

Share this post

scroll to top