У Бориславі чоловіку дали штраф 500 грн за те, що побив дружину

Суд оштрафував чоловіка на 510 грн

Бориславський міський суд призначив 510 грн штрафу чоловіку, який посеред вулиці раптово побив свою дружину. Його визнали винним в умисному нанесенні легких тілесних ушкоджень. Про це інформує ZAXID.NET

Інцидент трапився ще у серпні 2021 року у центрі Борислава. Уродженець Трускавця  вночі повертався від гостей додому разом зі своєю дружиною, сином та тещею. Між ним та дружиною виникла суперечка, яка переросла у конфлікт, під час якого чоловік почав бити свою дружину посеред вулиці. У матеріалах справи вказано, що нападник схопив жінку за волосся, повалив на землю та завдав ударів руками й ногами.

Відомо також, що трохи пізніше, у листопаді 2021 року Бориславський міський суд Львівщини розірвав їхній шлюб, дитина залишилась із матір’ю.

У суді чоловік визнав свою провину та попросив вибачення. Адвокат потерпілої зазначив, що жінка не має до нього претензій.

Суддя Світлана Ткачова, що розглядала дану справу, визнала обвинувачуваного винним в умисному нанесенні легких тілесних ушкоджень та оштрафувала на 510 грн. На вирок ще може бути подана апеляція.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top