Міністерство оборони України відзначило роботу Дрогобицької РВА

Міністерство оборони України відзначило роботу керівництва Дрогобицької районної військової адміністрації за підтримку Збройних Сил України у часі повномасштабної російської агресії.

Державні нагороди – нагрудний знак «Знак Пошани», відповідно до наказу Міністерства України, отримали голова Дрогобицької РВА Степан Кулиняк, перший заступник Дрогобицької РВА Роман Шлярп, а також представник благодійного фонду «Коло» Анатолій Юрков.

Нагороди присвоїли з нагоди Міжнародного дня волонтерів за значний особистий внесок у організацію та надання всебічної допомоги підрозділам Збройних сил України, підтримання бойового духу захисниківта активну волонтерську діяльність.

Вручив нагороди голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Це велика честь бути удостоїним такої відзнаки. З початку повномасштабної війни, мабуть, всі районні адміністрації стали своєрідними волонтерськими організаціями. Попри основну роботу нашим громадянським обов’язком стало забезпечувати всіляку допомогу воїнам Збройних сил України, жителям населених пунктів в зоні бойових дій і підтримувати вимушених переселенців. Благодійний фонд «КОЛО» став одним із тих, хто день в день працював на благо української перемоги, та нашим найнадійнішим партнером. Але це все дрібниці в порівнянні з тим, через, що доводиться проходити нашим військовим, які часто віддають за нашу незалежність найцінніше, що може бути в людини — своє життя. Вони тримають фронт там, тому ми зобов’язані забезпечити потужний тил тут!» — зазначив голова Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

Також очільник Дрогобицького району додав, що це першочергово відзнака всієї команди Дрогобицької районної військової адміністрації та БФ «Коло».

Share this post

scroll to top