На Дрогобиччині проводять приписку осіб 2006 року народження

Дрогобицький центр комплектування та соцпідтримки розпорядився провести приписку мешканців району 2006 року народження.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада.

Начальник Дрогобицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковника Микола Лисак ще 1 грудня цього року підписав наказ “Про приписку громадян України 2006 року народження чоловічої статі до призовної дільниці Дрогобицького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки”.

Згідно з документом, всім мешканцям Дрогобицького району, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2006 року, а також старшого призовного віку, які не були приписані раніше, потрібно з’явитися у військкомати для отримання приписки до призовної дільниці.

“Явці для приписки підлягають усі громадяни чоловічої статі, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2006 року включно, постійно або тимчасово проживають на території Дрогобицького району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.

Усі громадяни чоловічої статі, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресою: м. Дрогобич, вул. Сагайдачного, 63 у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою 13 січня 2023 р., маючи при собі документи, які посвідчують особу” – йдеться у повідомленні.

Share this post

scroll to top