У Стебнику до Дня міста оберуть найчистіший двір. Умови конкурсу

Про конкурс дворів міста-калійників повідомили у ГО “Новий Стебник”. Його приурочили до дня міста.

Участь у ньому можуть взяти лише мешканці багатоквартирних будинків. І це не обов’язково має бути ОСББ.⠀Потрібно до 26 серпня облагодити та прибрати територію навколо свого дому.

А вже 27 серпня до вашого будинку прийде комісія, сформована з представників місцевої влади, й оцінить результат роботи.⠀Оцінювання відбуватиметься за 5-бальною шкалою за критеріями: чистота двору і наявність смітників, облагодженість газону клумби, наявність і стан дитячого майданчику, наявність і стан лавок, облагодженість входів до під’їздів та наявність пандусів.

Тобто оцінюватися буде те, на що мешканці будинку мають вплив і можуть змінити.

Результати конкурсу оголосить староста міста на Майдані Шевченка під час відзначення Дня міста. Переможець отримає 5000 гривень на закупівлю товарів у будівельному магазині, які використає на подальше облагодження будинку.⠀Для участі обов’язково заповніть анкету: https://forms.gle/YAn4LPeDhrATBhvX6

Це може зробити голова ОСББ або ж ініціативний мешканець/мешканка. Якщо голова ОСББ бажає зареєструвати кілька будинків, то достатньо заповнити одну анкету.

Share this post

scroll to top