У Дрогобичі хочуть вулицю Індустріальну перейменувати на вул. Олега Дяківа

Олег Дяків загинув наступного дня, після свого Дня народження. Через агресію росії йому назавжди залишиться 27 років і один день.

Одну з вулиць у рідному Дрогобичі депутат Степан Кулиняк пропонує перейменувати на честь загиблого земляка. Наголошує, що Олег – це сучасний герой, нова генерація ХХІ століття, нове покоління, для якого українська незалежність є важливішою, ніж власне життя.

Тому такі героїчні люди та їх вчинки мають вкарбуватися в пам’ять не лише сучасників, а й наших дітей, внуків та правнуків.

Як депутат Дрогобицької міської ради, Степан Кулиняк виносить на чергове засідання сесії проєкт рішення про перейменування вулиці Індустріальної на честь дрогобичанина Олега Дяківа.

ВАРТО_знати: звістка про повномасштабне вторгнення застала Олега Дяківа в Чехії. І вже в наступні дні наш захисник перетинав кордон, але він рухався проти вітру – по тій лінії, де не було кілометрових черг, бо повертався в Україну: воюючу державу, а московський загарбник взявся тоді захоплювати столицю. Тому разом з друзями Олег пішов добровольцем у районну тероборону, а потім пройшов вишколи та зробив усе, щоб поїхати на фронт у складі 80 окремої десантно-штурмової бригади.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top