22-річний поліцейський збив на смерть двох людей на блокпості у Нововолинську

Фото – Нововолинськ інфо

На виїзді з Нововолинська сержант поліції спричинив смертельну ДТП, у якій загинули двоє людей. Водій намагався об’їхати авто, що якраз проходило перевірку, і під час цього збив двох правоохоронців. Внаслідок аварії загинув 40-річний дільничий офіцер поліції та 22-річний нацгвардієць. У ДБР уточнили, що в момент ДТП водій був тверезий.

Як повідомила у коментарі ZAXID.NET речниця управління ДБР у Львові Тетяна Муравель, аварія сталась близько 21:00 у середу, 27 липня. На тимчасовому контрольно-пропускному пункті при виїзді з Нововолинська сержант поліції, який був за кермом Opel, спробував об’їхати автомобіль, який проходив перевірку.ВІДЕО ДНЯPlay Video

Водій наїхав на поліцейського та нацгвардійця, які стояли на блокпості. Від травм обоє загинули на місці. Як уточнила Тетяна Муравель, загиблому поліцейському було 40 років, а нацгвардійцю – 22 роки. Відомо, що поліцейський, що став причиною цього трагічного випадку, їхав на особистому автомобілі і перебував поза службою. За попередньою інформацією, він був тверезий.

В автомобілі також перебувало двоє пасажирів. Одного з травмами доправили до лікарні.

«Слідчі територіального управління ДБР затримали водія автомобіля . Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру в порушенні правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб», – зазначила Тетяна Муравель.

Зазначимо, що санкція ч.3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть двох осіб) передбачає від п’яти до десяти років тюрми.

У прес-службі поліції Волині додають, що внаслідок аварії загинув 40-річний дільничий офіцер Ковельського райуправління поліції Ігор Мороз. Відомо, що у нього залишилось двоє дітей.

Share this post

scroll to top